Bollo de beer – De mascotte van Landal GreenParks

Inhoudstabel

Landal biedt vakantieparken aan voor zowel jong als oud. Maar Bollo de beer is dé Landal mascotte voor alle kinderen. Maar Bollo de beer is jammer niet aanwezig op elk Landal vakantiepark.

Ontdek de Landal parken met Bollo de beer >

Dolle pret met Bollo bij Landal

Bollo is meer dan alleen een mascotte bij Landal. Hij doet veel meer dan dat! Hij zorgt zelf ook voor veel animatie met zijn eigen shows, de vele leuke liedjes. Samen met het animatieteam van Landal dansen ze erop los in verschillende vakantieparken.

Bezoek Bollo zijn huisje op jouw Landal vakantiepark

Bollo heeft zijn eigen huisje op het vakantiepark. En de kinderen kunnen zomaar een kijkje gaan nemen hoe het eruit ziet.

Bollo zijn vriendjes

Bollo staat er niet alleen voor. Hij heeft, naast het animatieteam, ook nog heel wat vriendjes. Zo hebben we de gekke Lava Lamos en de dikke vrienden Puk & Pelle.

Download de gratis Bollo app

Bollo heeft zijn eigen app waarmee je samen met deze grote knuffelbeer op ontdekkingstocht kunt gaan. Maar ook in de app zorgt Bollo voor veel plezier met zijn eigen tv serie die je via de app kunt bekijken (ideaal voor onderweg naar Landal GreenParks)

Veelgestelde vragen over Bollo in Landal

In welke Landal parken is Bollo aanwezig?

Bollo is jammer genoeg niet aanwezig in alle vakantieparken van Landal GreenParks. Ontdek hier alle parken waar je hem wél kunt vinden.

Hoe noemen Bollo zijn vriendjes?

Bollo heeft heel veel vrienden. Maar de belangrijkste & bekendste zijn Lava Lamos, Puk & Pelle.

Welke Landal parken hebben een Bollo club?

Alle Landal vakantieparken waar Bollo aanwezig is, hebben ook een Bollo club. Ontdek de parken hier.

Sharing = caring!
Email
Facebook
Twitter
WhatsApp
Pocket
Misschien vind je dit ook interessant:

Luxe Landal GreenParks met jacuzzi

Ben je op zoek naar pure verwennerij? Dan zijn de Luxe vakantiehuisjes van Landal GreenParks met jacuzzi wat jij nodig hebt. Pure verwennerij. Een privé

goedkoop-naar-landal
Landal GreenParks

Goedkoop naar Landal Greenparks

Landal Greenparks of beter bekend als Landal heeft ruim 80 vakantieparken in België, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Hongarije. Genoeg vakantiebestemmingen dus voor een zalige

Goedkoop naar Molenheide

Het vakantiepark Molenheide, in Belgisch Limburg, is zeer kindvriendelijk en ligt middenin de natuur. Genieten van je vakantie kan je volop bij Molenheide. Dankzij onderstaande

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Nog geen vakantie gevonden?