Vacanzi

Center Parcs Bungalow Race ⇒ Cottages met hoge kortingen!

Inhoudstabel

Eén van de betere manieren om een voordelige vakantie naar CenterParcs te scoren: De Center Parcs Bungalow Race! Tijdens deze interessante en populaire actie kan je jouw vakantie boeken tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Binnenkort is het weer zo ver! Binnenkort kan je weer de beste vakantieparken boeken dankzij de Center Parcs Bungalow Race 2020!

Bungalow Race 2020 – CenterParcs met korting

De CenterParcs Bungalow Race is dé periode om je CenterParcs vakantie te reserveren. In deze 8 daagse periode kan je al een bungalow boeken vanaf 14 euro per persoon per nacht. Het aanbod is heel beperkt geldig in tijd en in aantal beschikbare cottages. Snel zijn is dus dé boodschap om jouw CenterParcs vakantie veilig te stellen.

CenterParcs Bungalow Race? Wat is het?

Dit is één van de terugkerende acties van Center Parcs. Eén of meerdere keren per jaar organiseren ze de Bungalow Race waarbij je een vakantie bij Center Parcs kan boeken tegen een zeer voordelige prijs.

Je kan al een cottage boeken vanaf €14 per persoon per nacht. In deze prijs zitten dan ook alle verplichte kosten (zoals reservatiekosten, bedlinnen, toeristenbelasting, …) Als je het uitrekent, dan boek je een zeer goedkope CenterParcs vakantie.

Tijdens zo’n Bungalow Race zijn de beschikbare cottages. Daarom is het belangrijk om als een van de eerste te kunnen boeken. Zo heb je nog de grootste keuze aan beschikbare cottages & aankomstdata.

Let op: de Bungalow Race duurt altijd slechts enkele dagen tot een week. En uitzonderlijk kan de actie nog eens verlengd worden.

Wanneer is de volgende Bungalow Race?

Het is moelijk om te voorspellen wanneer de volgende Bungalow Race zal plaats vinden. Maar één ding is zeker. Je moet er vooral snel bij zijn. De Bungalow Race duurt steeds slechts enkele dagen. En OP = OP!

Meestal organiseert CenterParcs zo’n Bungalow Race 1 keer in het voorjaar & 1 keer in het najaar. Hou deze pagina dus zeker in de gaten, of laat je emailadres achter, en blijf op de hoogte van de volgende Bungalow Race. Zo scoor je de goedkoopste CenterParcs vakantie!

Bungalow Race in België / Nederland / Duitsland

Er is één voordeel. In België wordt de Bungalow Race op een ander moment georganiseerd dan in Nederland. Daarom is het zeker interessant om e-mailadres hierboven in te vullen.

We houden je met plezier op de hoogte wanneer het moment aangebroken is om jouw CenterParcs vakantie te boeken met misschien wel dé grootste korting.

Is dit de beste actie van Center Parcs?

Center Parcs heeft regelmatig interessante aanbiedingen. Maar de Center Parcs Bungalow Race is een zeer voordelige manier om jouw Center Parcs vakantie te boeken.

Wanneer is de Center Parcs Bungalow Race?

Center Parcs organiseert 2 keer per jaar zo’n Bungalow Race. Maar de data worden slechts enkele dagen op voorhand gecommuniceerd. Laat je emailadres achter & we houden je op de hoogte!

Hoe laat start de Center Parcs Bungalow Race?

De Center Parcs Bungalow Race start meestal rond 9u ‘s morgens.

Welke cottages kan je boeken?

Heel wat vakantieparken & verschillende type cottages / bungalows kan je boeken tijdens de Bungalow Race. Het is onmogelijk om op voorhand te voorspellen welke parken & cottages beschikbaar zullen zijn.

Sharing = caring!
Email
Facebook
Twitter
WhatsApp
Pocket
Misschien vind je dit ook interessant:

Plattegrond Heijderbos

Sta je op het punt om je vakantie bij center Parcs Het Heijderbos te boeken? Of vertrek je binnenkort naar het vakantiepark? Een plattegrond van

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Tot €200 korting op vakanties in 2023

Ook in de zomervakantie!