Vacanzi

Center Parcs Mystery park – voordelig boeken!

Inhoudstabel

Heb je al gehoord van de Center Parcs Mystery? Eigenlijk boek je een weekendje, midweek of bij Center Parcs maar weet je niet waar je vakantie door zal gaan. ik had hier zelf nog nooit over gehoord, maar dankzij het programma “Voor hetzelfde geld” van de VRT kwam dit naar boven. Nu wou ik hier wel eens het fijne van weten, want dit “product” wordt blijkbaar niet op de Belgische markt gepromoot, maar het lijkt me wel heel interessant. In dit artikel kom je alles te weten wat je moet weten over de CenterParcs Mystery boeking.

Wat is Center Parcs Mystery eigenlijk?

De eerste vraag die velen zich stellen, wat is dat nu eigenlijk? Wel het is zeer simpel. Op de website www.bungalows.nl kies je eerst de grootte van je bungalow. Hier kan je kiezen tussen een 2, 4, 6 of 8 persoons cottage (zoals ze die bij Center Parcs zelf noemen). Maar de bestemming zelf kan je niet kiezen. CenterParcs telt meer dan 20 verschillende vakantieparken. Het enige wat je kan kiezen is of je bestemming in België/Nederland of in Duitsland moet liggen.

Na het boeken ontvang je een bevestiging van uw reservatie, maar weet je nog steeds niet waar je naartoe gaat. 4 dagen voor afreizen ontvang je (eindelijk) meer informatie naar welk CenterParcs vakantiepark je mag reizen.

CenterParcs Mystery park boeken

Het boeken van zo’n Mystery vakantie is zeer eenvoudig. Via de website www.bungalows.nl kan je zo’n vakantie heel eenvoudig boeken. Daarnaast is het ook heel voordelig. Let wel: bij de keuzen van het park wordt geen rekening gehouden met de afstand die je moet overbruggen.

Je hebt volgende opties om een geheime vakantie te boeken bij CenterParcs:

 • CenterParcs Mystery Park België/Nederland
 • CenterParcs Mystery Park Duitsland
 • CenterParcs Mystery Park Frankrijk

Voordelig/goedkoper naar CenterParcs?

Naast het verrassingseffect is het eigenlijk ook goedkoper om zo je vakantie te boeken? Het antwoord is hierop JA. Als je een Center Parcs mystery park boekt, dan komt dit bijna altijd voordeliger uit dan wanneer je zelf een bungalow zou boeken via de site van CenterParcs zelf. Het enige nadeel is dat je zelf niet kan kiezen naar welk park je gaat. Maar dat maakt het natuurlijk extra spannend.

Goed om te weten

Er zijn wel bepaalde zaken die je moet weten alvorens je een CenterParcs Mystery park boekt. Zo zijn bepaalde extra kosten (bedlinnen, handdoeken, ontbijt, ..) niet inbegrepen in de prijs. Ookal heb je een VIP cottage gekregen. De CenterParcs Friends korting is niet van toepassing als je een Mystery park boekt.

Ervaringen met de Center Parcs Mystery vakantie

In eerste instantie kunnen we enkel maar aanraden om de Center Parcs Mystery te gebruiken om voordeliger / goedkoper naar Center Parcs te gaan. Daarnaast verhoogt het geheimzinnige steeds de spanning (op een positieve manier) en je verlangen naar je vakantie. Tijdens het verblijf profiteer je van alle voordelen van een vakantie bij Center Parcs. Maar de hele beleving naar je vakantie toe, is toch een mooi meerwaarde. Als we nog eens naar Center Parcs gaan, dan boeken we zeker via het Center Parcs Mystery aanbod.

Veelgestelde vragen over de Center Parcs Mystery parken

Welke Center Parcs vakantieparken doen mee?

Volgende parken doen mee met de Center Parcs Mystery actie:

België

 • Erperheide
 • De Vossemeren
 • Les Ardennes

Nederland

 • Het Heijderbos
 • Het Meerdal
 • De Eemhof
 • Port Zélande
 • Kempervennen
 • Huttenheugte

Duitsland

 • Bispinger Heide
 • Park Bostalsee
 • Park Eifel
 • Park Hochsauerland
 • Park Nordseekuste

Boek vandaag nog jouw CenterParcs Mystery vakantie…

Wat moet je weten?

Het boeken van een CenterParcs Mystery vakantie zijn steeds exclusief bepaalde VIP services aangeboden door Center parcs zelf. Ook voor de gasten die in een VIP cottage verblijven. Als je meerdere cottages boekt via Center Parcs Mystery, dan liggen ze zeker in hetzelfde park. Maar het is niet verzekerd dat de bungalows ook in elkaars buurt zullen liggen.

Kan je een Last Minute Center Parcs Mystery vakantie boeken?

Het is zeker mogelijk om een Last Minute Center Parcs Mystery vakantie te boeken. Dit kan je hier doen.

Je Center Parcs vakantie blind boeken

Het grote voordeel van de Center Parcs Mystery vakantie is het verrassingseffect. Je gaat eigenlijk je Center Parcs vakantie blind aan boeken. Je weet niet naar welk vakantiepark je uiteindelijk zal gaan. Dat zorgt ervoor dat je een extra zalig vakantiegevoel gaat krijgen.

Het is dus zeker de moeite om eens een CenterParcs Mystery vakantie te boeken. Je betaalt veel minder en je hebt een extra genotsfactor! Dubbel plezier…

Sharing = caring!
Email
Facebook
Twitter
WhatsApp
Pocket
Misschien vind je dit ook interessant:

Plattegrond Heijderbos

Sta je op het punt om je vakantie bij center Parcs Het Heijderbos te boeken? Of vertrek je binnenkort naar het vakantiepark? Een plattegrond van

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Tot €200 korting op vakanties in 2023

Ook in de zomervakantie!