Vacanzi

Vroegboekkorting zomer 2023 – De beste deals!

Inhoudstabel

Denk je al aan de volgende zomervakantie? Bij verschillende reisorganisaties kan je lange tijd op voorhand al genieten van de vroegboekkorting voor de zomer van 2023. Tijdens de vroegboekkortingen of first minute kortingen boek je jouw volgende zomer vakantie met heel wat korting. Hieronder krijg je een overzicht van de verschillende vroegboekkortingen voor de zomer van 2023.

Vroegboekkorting 2023

De populairste vakanties blijven steeds de vliegvakanties. Nu is het moment aangebroken om je zomervakantie van 2023 te boeken. Vanaf nu kan je ook profiteren van grote vroegboekkortingen.

Vroegboekkorting Tui zomer 2023

tui-vroegboekkorting-vakantie

Boek zo snel mogelijk als je zeker wil zijn van de beste accommodaties tegen de laagste prijzen. Snelle boekers profiteren van onder andere van kortingen tot meer dan 700 euro per person. Ontdek de andere vroegboekkortingen van Tui.

> Gratis luchthavenvervoer
> 2e persoon gratis
> Kinderen gratis
> Gratis bagage
> Tot meer dan 700 EUR korting p.p.

Vroegboekkorting Sunweb zomer 2023

vroegboekkorting

Boek je vakantie al vanaf €299 p.p. bij Sunweb.

Je geniet van hoge vroegboekkortingen en profiteert nog van een ruime keuze op all-in vakanties met zijn 2, voor families of van luxe vakanties met alles erop en eraan.

Vroegboekkorting Corendon 2023

Ook bij Corendon kan je genieten van mooie vroegboekkortingen. Waarom genieten van de vroegboekkortingen? Je geniet zo van:

  • Extra korting op je vakantie
  • Ruimste keuze aan bestemmingen & kamertypes
  • Zekerheid dat je je favoriete hotel kunt boeken

Vakantieparken in Europa met vroegboekkortingen

Een vakantie hoeft zeker niet ver te zijn. Een autovakantie richting de beste vakantieparken van Europa? Een ideale keuze voor een vakantie met kinderen.

En dankzij de vroegboekkortingen boek je ook die vakanties met extra korting. Hieronder een kort overzichtje.

Vroegboekkorting Center Parcs zomer 2023

Bij Center Parcs kan je profiteren tot tot 36% vroegboekkortingen en nog meer voordelen
Profiteer naast de korting van extra voordelen als je vroeg boekt.

Ontdek de vroegboekkortingen van Center Parcs.

Vroegboekkorting Landal GreenParks

Niet alleen bij CenterParcs kan je van korting profiteren als je vroeg boekt. Landal GreenParks geeft ook een mooie vroegboekkorting. Bekijk hier de verschillende promoties bij Landal GreenParks

Vroegboekkorting Molenheide

Ook bij het vakantiepark Molenheide kan je profiteren van mooie kortingen als je vroeg genoeg boekt! Zo kan de korting oplopen tot 23 procent. Waar wacht je nog op? Boek zo vroeg mogelijk jouw vakantie bij Molenheide.

Heb je nog geen keuze gemaakt? Bekijk dan de beste vakantieparken van België of de beste vakantieparken van Nederland.

Als algemene regel kan je aannemen dat hoe vroeger je boekt, hoe voordeliger je vakantie zal zijn.

Hoe vroeg boek je nu het best jouw vakantie?

De hamvraag die elke reiziger zich wel eens afvraagt: Wanneer boek ik nu het best mijn vakantie? Enkele tips waar je zeker mee aan de slag kan.

Ben je gebonden aan de vakantieperiodes? Dan raden we aan om je vakantie minimum 6 maanden op voorhand vast te leggen. Hierdoor heb je nog de meeste kans op een groot aanbod en kan je veelal ook profiteren van vroegboekkortingen.

Het boeken van de zomervakantie? Boek dan zo vroeg mogelijk. Eigenlijk is het goed om, van zodra de vroegboekkortingen gelanceerd worden, ook jouw volgende zomervakantie te reserveren.

Ben je niet gebonden aan de schoolvakanties? Ben je niet gebonden en kan je je verlof vrij kiezen? Wil je vakantie ook lang op voorhand vastleggen? Probeer dan ook 6 maanden op voorhand je reis vast te leggen. Of kan je heel flexibel last minute nog verlof krijgen? Dan zijn de last minute aanbiedingen zeker iets voor jou. Vakantie nemen is een must! YOLO. Waar gaan we naartoe?

Vakantiehuisje huren? Wil je een vakantiehuisje huren? Probeer dan ook zo vroeg mogelijk je ideale vakantiebestemming en accommodatie veilig te stellen.

Het boeken van vliegtickets? Vliegtickets boek je algemeen gezien altijd zo lang mogelijk op voorhand. Van zodra de vliegtickets beschikbaar zijn, dan raden we je aan om ze ook te boeken. Prijsalarmen instellen kan handig zijn. Maar op lange termijn worden de tickets gewoon duurder. Wacht dus niet te lang!

Citytrips aan het plannen? Plan je een citytrip naar een leuke bestemming? Dan boek je ook beter minimum 6 maanden op voorhand. Kies een hotel met annulatieverzekering (zodat je bij een interessantere deal je hotel kan annuleren). Maar leg voornamelijk je vliegtickets vast!

Een weekendje weg?  Moet je er eens tussenuit? Dan is een weekendje weg dé oplossing. Last minute kan zeker nog interessante deals doen.

Waarom vroeg boeken?

Waarom moet je eigenlijk zo vroeg boeken? Soms is het mogelijk om lang op voorhand je vakantie vast te leggen. Je weet nog niet wat er op je weg komt. Maar meer en meer reisorganisaties beginnen vroeger & vroeger met het lanceren van hun vroegboekkortingen.

Op die manier zijn ze zeker dat ze hun beschikbare kamers of reizen lange tijd op voorhand volgeboekt hebben. Daarnaast is het ook een concurrentiële strijd. Als de ene reisorganisatie vroeger begint, dan zal de andere zeker snel volgen.

Voor jou als reiziger is vroeg boeken zeker interessant omdat je dan nog kan kiezen uit het grootste aanbod. Hoe langer je wacht, hoe meer accommodaties volgeboekt zullen zijn. Daarnaast kan je bij de vroegboekkortingen ook al profiteren van grote kortingen.  Dus waarom zou je het eigenlijk niet doen?

FAQ – zomervakantie 2023 boeken

  1. Wanneer starten de vroegboekkortingen 2023?
  2. Tot wanneer geldt de vroegboekkorting
  3. Wat zijn de voordelen van vroegboekkortingen
  4. Vroegboekkorting of last minute?
  5. Wanneer is de goedkoopste periode om te reizen?
Wanneer starten de vroegboekkortingen voor de zomer van 2023?

De vroegboekkortingen zijn nu reeds gestart. Begin daarom vandaag nog met het uitzoeken van jouw ideale zomervakantie voor 2023. Keuze genoeg (voorlopig toch).

2. Tot wanneer geldt de vroegboekkorting?

Vroegboekkortingen lopen meestal enkele maanden. Origineel waren de vroegboekkortingen geldig tijdens de winter solden. Tijdens de maand januari kon je profiteren van de vroegboek deals. Maar ze starten nu vroeger en duren ook iets langer dan een maand.

Wat zijn de voordelen van vroegboekkortingen?

Hoe vroeger je boekt, hoe groter de keuze tussen de verschillende accommodaties en type vakanties die je kan boeken. Want eenmaal een hotel volgeboekt is voor een bepaalde periode, dan is de kans klein dat je toch nog naar daar op vakantie kan gaan. Daarnaast profiteer je ook van grote kortingen. Meestal zijn de vroegboekkortingen voordeliger dan de last minute aanbiedingen.

Kies ik een vroegboekkorting of last minute?

Hierboven hebben we reeds een antwoord gegeven op deze vraag. Afhankelijk van jouw situatie boek je beter met vroegboekkorting. Maar in sommige gevallen, zeker als je flexibel bent qua reisdata en vakantiebestemming kunnen lastminute deals ook interessant zijn.

5. Wanneer goedkoopste periode om te reizen?

De goedkoopste periode ligt sowieso buiten de schoolvakanties. De maanden juli & augustus zijn de duurste maanden op vakantie te gaan. De temperaturen zijn dan het best (voor sommige bestemmingen). Maar de goedkoopste periode om op vakantie te gaan zijn juni & september. Schoolgaande kinderen moeten verplicht naar school gaan. Dit geldt voor heel Europa. En in deze maanden kan je nog profiteren van aangename / zalige temperaturen. Het is ook vaak een stuk rustiger op de populairste vakantiebestemmingen.

Dus als het even kan, boek dan je vakantie buiten de schoolvakanties.

TIP: Boek je een vakantie buiten de Belgische schoolvakanties maar in het buitenland? Zoek dan ook even de schoolvakanties op van dat land. Omdat er vakanties zijn in het land van bestemming, kunnen de prijzen ook een stuk hoger zijn. Maar sstt. Je hebt het niet van ons hé!

Vroeg boeken of last minutes?

Genieten van de vroegboekkortingen of wachten tot de last minute aanbiedingen? Laat ons duidelijk stellen dat de vroegboekkortingen geen garantie geven op de laagste prijs. Het is mogelijk dat een touroperator of aanbieder zoals Tui, Corendon of hotels later hun prijzen nog goedkoper zetten. Zeker als de vakantie(bestemming) minder goed verkoopt dan verwacht.

Maar algemeen gezien kunnen we wel stellen dat voor de populaire vakantiebestemmingen zoals Spanje, Griekenland, Kroatië, Portugal, Turkije, … de vroegboekkortingen voordeliger zijn dan de last minute aanbiedingen.

Wij raden je dus aan om zeker te profiteren van bovenstaande vroegboekkortingen bij Tui, Corendon, Sunweb, Center Parcs, Landal GreenParks en de andere aanbieders.

Sharing = caring!
Email
Facebook
Twitter
WhatsApp
Pocket
Misschien vind je dit ook interessant:

Leuke spelletjes voor in de auto

Net de autostrade opgereden en de kids achterin de auto vragen: “hoever is het nog?” “Zijn we er bijna?”. Herkenbaar voor iedereen die met kinderen

op reis met baby
Tips

Op reis met een baby

Elk jaar wil je toch wel minstens één keer op vakantie kunnen gaan. Maar nu de kleine spruit geboren is veranderen toch wel heel wat

Tips

Goedkope all-in vakanties boek je zo

Op zoek naar een goedkope all-in vakantie om lekker te genieten, te relaxen en jezelf even goed te laten verwennen? Zo’n all inclusive vakantie is

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Tot €200 korting op vakanties in 2023

Ook in de zomervakantie!