Vacanzi

Hotspots in Barcelona 2018 – Leuke plekjes om te bezoeken

Inhoudstabel

Barcelona is een ongelofelijk levendige stad waar je eindeloos veel tijd kan spenderen zonder je maar ook een moment te vervelen. Heb je enkele dagen / weken om er door te brengen of slechts enkele uren? De aangename Spaanse temperaturen, de leuke Spaanse mensen en heel wat fijne hotspots maken van Barcelona de ideale (vakantie)bestemming. Er zijn heel wat leuke plekjes waar je voor slechts een paar euro kan genieten van een lekkere cocktail, cerveza (bier) of tapas om je vingers van af te likken. Enkele leuke hotspots die je zeker eens moet bezoekens als je in Barcelona bent, hebben we hieronder voor je opgelijst.

Verborgen plekjes in Barcelona

Barcelona heeft heel wat populaire trekpleisters die dagelijks honderden/duizenden toeristen trekken. Bezienswaardigheden die je zeker ook moet gezien hebben. Maar wij gaan liever ook op zoek naar wat rustigere hotspots. Als het ware verborgen plekjes, verborgen schatten in het mooie Barcelona!

Geniet van een drankje op een gezellig terras

Antic Teatre is één van zo’n verborgen schatten in het centrum van Barcelona. Op het gezellige terras, gelegen tussen 4 gebouwen, kan je, in de schaduw van een vijgenboom, genieten van een lekker drankje terwijl je

Carpe Diem Lounge Club (CDLC) is een restaurant & laungebar in Barcelona. Tijdens de warme zomeravonden dé ideale plek om gezellig op het terras te vertoeven en te genieten van lekkere cocktails.

L’Ovello Negra is een gezellige kroeg waar je een relaxte avond kan doorbrengen met vrinden. Het is een klassieker in Barcelona waar ook veel locals naartoe trekken. De ideale plek om locals maar ook backpackers & andere toeristen te ontmoeten. Een gezellige drukte waar je ook lekkere & goedkope sangria kan drinken.

Geniet van lekker eten in Barcelona

Barraca is een gezellig restaurant op een toplocatie. Het restaurant kan je terugvinden op het strand van Barceloneta en biedt heerlijke gerechten.

Lekker ontbijten onder de Spaanse zon

Brunch & Cake is de geschikte plaats om te gaan ontbijten. Zowel locals als toeristen hebben de weg gevonden naar deze locatie. Geregeld staat er een rij met wachtende mensen buiten om een plekje te verkrijgen.

Wifi hotspots in Barcelona

Ondanks dat de roamingtarieven in 2017 werden aangepast zijn toeristen vaak nog op zoek naar WiFi hotspots om gratis te kunnen surfen.

Sharing = caring!
Email
Facebook
Twitter
WhatsApp
Pocket
Misschien vind je dit ook interessant:

De mooiste Spaanse eilanden

Een vakantie naar Spanje is altijd leuk. Maar naast het Spaanse vaste land zijn er ook heel wat Spaanse eilanden die meer dan de moeite

Waar verblijven op Tenerife

Een vakantie op het Spaanse eiland Tenerife staat garant voor genieten van de prachtige stranden, het Spaanse klimaat en de zalige zon. Tenerife is één

Goedkoop overnachten in Barcelona

Maak je een citytrip richting het mooie Barcelona of plan je eerder een zakenreis? Goedkoop overnachten in Barcelona is sowieso iets wat iedereen wil! We

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Tot €200 korting op vakanties in 2023

Ook in de zomervakantie!