Vacanzi

Beste reisgids Barcelona (incl gratis app)

Inhoudstabel

Plan je een citytrip naar de Catalaanse hoofdstad Barcelona? Eén van de zaken die zeker in je valies moeten is een reisgids voor Barcelona. Daarnaast is het ook handig om een goedkoop hotel te boeken, goedkoop naar Barcelona te kunnen gaan & te weten hoeveel dagen je nodig hebt om de stad te bezoeken. Maar een reisgids is een must!

Barcelona is een grote & levendige stad, een echte studentenstad, en heeft heel wat te bieden. Om dan ook alles (of toch zo veel mogelijk) uit je trip naar Barcelona te halen, te genieten als een echte local, … is een reisgids voor Barcelona een aanrader. Zo ontdek je heel eenvoudig gezellige restaurantjes & hippe bars en neemt je mee naar de bezienswaardigheden van de stad. Gelukkig kost deze niet veel geld en is hij in het Nederlands!

De beste compagnon voor jouw trip naar Barcelona is: Time to Momo Barcelona

reisgids barcelona
 • Voordelig
 • 6 duidelijke & praktische wandelingen
 • De verbinding tussen de bezienswaardigheden van Barcelona
 • Ontdek de geheime plekjes van Barcelona
 • Gecombineerd met een handige app

Een reisgids is dé ideale manier om je voor te bereiden op een citytrip naar Barcelona. Zo kan je op voorhand al je gewenste stops bepalen.

Dé reisgids Barcelona kopen

De zoektocht naar een reisgids voor Barcelona kan tientallen resultaten bezorgen. Het is soms moeilijk om te weten wat nu de beste keuze is en wat de beste reisgids is. Daarnaast heb je ook veel winkels waar je de reisgids kunt bestellen.

Aanrader: Koop de reisgids van Time to Momo

Dé beste reisgids om Barcelona te bezoeken

Iedereen heeft natuurlijk zijn/haar voorkeuren wat betreft boeken, reisgidsen, … Maar één van de beste (en voor ons dé beste) reisgidsen die je kan vinden, is de reisgids van Time to Momo. Een Nederlandstalige reisgids, samengesteld door locals, die je op een praktische manier steden laat ontdekken via handige wandelingen…

De voordelen van Time to Momo Barcelona

 • 6 handige wandelroutes: Barcelona wordt opgedeeld in enkele regio’s en wandelingen die je langs alle populaire bezienswaardigheden leidt)
 • Highlights & local lifestyle tips (met uitleg)
 • Gratis kaart app (zodat je je weg niet kwijt geraakt – die ook offline werkt)
 • Uitneembare plattegrond van de stad
 • Aanbevolen leuke restaurantjes & hippe bars (nog nooit spijt gehad om één van de voorgestelde restaurantjes te bezoeken)
 • Ontdek de stad als een echte local
 • Toont enkele geheime plekjes van Barcelona
 • De ideale voorbereiding voor je trip naar Barcelona

Kortom, de Time to Momo reisgids voor Barcelona heeft alles wat een goede reisgids nodig heeft. Daarom zijn wij ook zo’n fan van de Time to Momo reisgidsen.

En het goede nieuws is dat je de Time to Momo Barcelona reisgids zowel online als in de winkel kan kopen!

Reisgids Time to Momo Barcelona + gratis app

Voor ons is de Time to Momo reisgids van Barcelona dé beste reisgids die je maar kan gebruiken. De reisgids is samengesteld met locals, verbindt de bekende en minder bekende bezienswaardigheden met elkaar via praktische wandelroutes. Geeft aanbevelingen voor leuke restaurantjes, hippe bars, en dingen die je zeker moet doen in Barcelona!

Daarnaast kan je ook gratis gebruik maken van de Time to Momo app. Zo verlies je nooit meer je weg in de stad.

Alternatieve reisgidsen Barcelona

Toch eerder op zoek naar een andere reisgids om Barcelona te gaan ontdekken? Gelukkig zijn er ook nog andere (populaire) reisgidsen. Hieronder hebben we er enkele opgelijst waarmee jij ook zeker Barcelona kan gaan ontdekken.

 • De Groene Reisgids Barcelona: De Groen Reisgids gemaakt door Michelin is een leuke compacte gids met informatie over de belangrijkste hoogtepunten.
 • Capitool Barcelona: Een luxe reisgids vol van informatie en illustraties van Barcelona.
 • National Geographic Barcelona: een exclusieve gids met sublieme foto’s gemaakt door de experten van National Geographic.
 • Michelin in the pocket Barcelona: een compacte versie van De Groene Reisgids inclusief kaart, gids en 4 leuke wandelroutes
 • Trotter Barcelona: ontdek het echte verhaal achter de populaire bezienswaardigheden. En ontdek de verborgen parels.

Gratis reisgids voor Barcelona

Ben je op zoek naar een gratis reisgids voor je bezoek aan Barcelona? Er zijn heel wat websites die gratis reisgidsen aanbieden. Hieronder hebben we enkele van die websites opgelijst.

 • Google Trips: gratis app van Google waarmee je in geen tijd je reis doorheen Barcelona kunt plannen.
 • Tripadvisor: een reisgids die je eigen mee MOET hebben als je naar Barcelona gaat. Download de app op je smartphone. Dankzij Tripadvisor heb je toegang to alle restaurants, bezienswaardigheden, activiteiten, … met de oprechte reviews van andere reizigers.
 • Booking.com: boek je jouw vakantie via Booking.com? Dan ontvang je ook van hen een gratis reisgids met praktische tips, bezienswaardigheden en zaken die je moet weten alvorens je naar Barcelona vertrekt.

Audio gidsen voor Barcelona

Audiogidsen is ook een interessante manier om een stad te leren kennen. Geen gedoe meer om lange omschrijvingen en informatie te lezen over een bepaalde bezienswaardigheid. Maar dankzij een audiogids kom jij alles te weten over een bepaalde stad door gewoon te luisteren.

Het is net alsof je je eigen privé gids mee hebt. Zo handig!

Waarom een reisgids een must is!

Een bezoek aan een nieuwe / onbekende stad kan nogal chaotisch zijn. Er is veel te doen en veel bezienswaardigheden, maar eigenlijk weet je niet waar te beginnen. Een reisgids is jouw persoonlijke gids doorheen de stad. Hij geeft je tekst en uitleg over de verschillende bezienswaardigheden.

Bovendien geeft de juiste reisgids ook tal aanbevelingen qua restaurantjes, gezellige bars. Dé beste reisgids wordt steeds samengesteld door locals. Zij weten als geen andere dé beste plekjes en geheime plekjes van de stad te vinden.

Daarom is een reisgids Barcelona van onschatbare waarde voor jouw citytrip naar de Duitse hoofdstad.

Sharing = caring!
Email
Facebook
Twitter
WhatsApp
Pocket
Misschien vind je dit ook interessant:

Goedkoop overnachten in Barcelona

Maak je een citytrip richting het mooie Barcelona of plan je eerder een zakenreis? Goedkoop overnachten in Barcelona is sowieso iets wat iedereen wil! We

citytrip-barcelona-hoeveel-dagen
Barcelona

Barcelona – Hoeveel dagen nodig?

Eén van de populairste bestemmingen als citytrip is Barcelona. De mooie hoofdstad van Catalonië is een zeer levendige stad en een favoriete bestemming voor studenten.

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Tot €200 korting op vakanties in 2023

Ook in de zomervakantie!