Vacanzi

Barcelona – Hoeveel dagen nodig?

Inhoudstabel

Eén van de populairste bestemmingen als citytrip is Barcelona. De mooie hoofdstad van Catalonië is een zeer levendige stad en een favoriete bestemming voor studenten. Maar ook de echte citytrippers en travelers zullen niets te kort hebben in Barcelona. De stad heeft een overschot aan leuke bezienswaardigheden en je kan genieten van de aangename temperaturen van het Spaanse land. Wat wil je nog meer?

Aanbevolen: goedkoop overnachten in Barcelona

Stedentrip Barcelona – Hoeveel dagen heb je nodig?

Alvorens je een citytrip kunt plannen moet je weten hoeveel dagen je nodig hebt om Barcelona te gaan ontdekken. De hoofdstad van Catalonië heeft heel wat te bieden. Daarom raden we iedereen aan om zeker 3 à 4 volle dagen uit te trekken om te gaan genieten van deze Spaanse stad. In deze 3 à 4 dagen zorg je best dat er geen vertrek & aankomsturen in zitten. Want hierdoor verlies je toch heel wat kostbare tijd.

Ontdek alles van Barcelona dankzij deze handige stedengids (met wandelingen) >

Tijdens onze citytrip in Barcelona maakten we gebruik van deze handige stedengids. De ideale reisgids om het maximale uit je citytrip te halen dankzij de duidelijke wandelroutes, aanbevelingen om te bezoeken, te gaan eten en zoveel meer. Zeker de moeite om te gebruiken als je Barcelona gaat bezoeken.

Velen zijn ervan overtuigd dat je Barcelona, eenmaal je het gezien hebt, zeker nog eens zult terugzien.

Waar ligt Barcelona

Barcelona, dé grootste stad van Catalonië, ligt vlak aan de Middellandse Zee in de regio Costa Brava. In een kleine 2u vliegen land je in Barcelona. Met de auto moet je toch een 1350km afleggen vanuit Brussel of rekenen op minimum 13h rijden.

Ben je in de buurt van Barcelona en je hebt wat tijd over? Dan moet je niet twijfelen en zeker deze mooie stad meepikken zodat je deze van je bucket list kan schrappen!

Daguitstap naar Barcelona

Heb je slechts één dag de tijd om Barcelona te gaan ontdekken? Jammer. Maar dankzij de Hop on Hop Off bussen kan je al een groot stuk van Barcelona ontdekken. De bussen nemen je mee naar de belangrijkste bezienswaardigheden zodat jij deze dan, op je eigen tempo, kan bezoeken of ontdekken.

Sharing = caring!
Email
Facebook
Twitter
WhatsApp
Pocket
Misschien vind je dit ook interessant:

De mooiste Spaanse eilanden

Een vakantie naar Spanje is altijd leuk. Maar naast het Spaanse vaste land zijn er ook heel wat Spaanse eilanden die meer dan de moeite

Waar verblijven op Tenerife

Een vakantie op het Spaanse eiland Tenerife staat garant voor genieten van de prachtige stranden, het Spaanse klimaat en de zalige zon. Tenerife is één

Goedkoop overnachten in Barcelona

Maak je een citytrip richting het mooie Barcelona of plan je eerder een zakenreis? Goedkoop overnachten in Barcelona is sowieso iets wat iedereen wil! We

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Tot €200 korting op vakanties in 2023

Ook in de zomervakantie!