Vacanzi

Beste reisgids voor Rome (incl gratis app)

Inhoudstabel

Een reisgids van Rome is een must wanneer je een bezoekje plant aan de Italiaanse hoofdstad. Het is één van de elementaire must-haves voor jouw citrip naar Rome. Enkele andere zaken zijn ook nog een goedkoop hotel, voordelig in Rome geraken en weten hoeveel dagen je nodig hebt om Rome te bezoeken. 
De Italiaanse hoofdstad heeft heel wat te bieden en een handige reisgids komt zeker van pas. Maak gebruik van praktische wandelroutes, die je langs de populaire bezienswaardigheden leidt, gezellige restaurantjes en hippe bars laat ontdekken. Kortom: de ideale compagnon voor jouw verblijf in Rome!

reisgids-rome
 • Voordelig
 • Duidelijke & praktische wandelingen
 • De verbinding tussen de bezienswaardigheden van Rome
 • Ontdek de geheime plekjes van Rome
 • Gecombineerd met een handige app

Een reisgids is dé ideale manier om je voor te bereiden op een citytrip naar Rome. Zo kan je op voorhand al je gewenste stops bepalen.

Dé Rome reisgids kopen voor 2019

Als je op zoek bent naar een reisgids voor je trip naar Rome, dan zijn er duizenden alternatieven. Soms is het moeilijk om het bos door de bomen te zien. Wat is nu de beste reisgids? Is een gratis reisgids de moeite? Koop ik de reisgids online bij Bol.com of eerder bij de Standaard Boekhandel? Allemaal vragen waar je graag mee verder helpen.

Tip: Koop de reisgids van Time to Momo

Dé beste reisgids om Rome bezoeken

Iedereen heeft natuurlijk zijn/haar voorkeuren wat betreft boeken, reisgidsen, … Maar één van de beste (en voor ons dé beste) reisgidsen die je kan vinden, is de reisgids van Time to Momo. Een Nederlandstalige reisgids, samengesteld door locals, die je op een praktische manier steden laat ontdekken via handige wandelingen…

De voordelen van Time to Momo Rome

 • 6 handige wandelroutes: Rome wordt opgedeeld in enkele regio’s en wandelingen die je langs alle populaire bezienswaardigheden leidt)
 • Highlights & local lifestyle tips (met uitleg)
 • Gratis kaart app (zodat je je weg niet kwijt geraakt – die ook offline werkt)
 • Uitneembare plattegrond van de stad
 • Aanbevolen leuke restaurantjes & hippe bars (nog nooit spijt gehad om één van de voorgestelde restaurantjes te bezoeken)
 • Ontdek de stad als een echte local
 • Toont enkele geheime plekjes van Rome
 • De ideale voorbereiding voor je trip naar Rome

Kortom, de Time to Momo reisgids voor Rome heeft alles wat een goede reisgids nodig heeft. Daarom zijn wij ook zo’n fan van de Time to Momo reisgidsen.

En het goede nieuws is dat je de Time to Momo Rome reisgids zowel online als in de winkel kan kopen!

Reisgids Time to Momo Rome + gratis app

Voor ons is de Time to Momo reisgids van Rome dé beste reisgids die je maar kan gebruiken. De reisgids is samengesteld met locals, verbindt de bekende en minder bekende bezienswaardigheden met elkaar via praktische wandelroutes. Geeft aanbevelingen voor leuke restaurantjes, hippe bars, en dingen die je zeker moet doen in Rome!

Daarnaast kan je ook gratis gebruik maken van de Time to Momo app. Zo verlies je nooit meer je weg in de stad.

Alternatieve reisgidsen Rome

Toch eerder op zoek naar een andere reisgids om Rome te gaan ontdekken? Gelukkig zijn er ook nog andere (populaire) reisgidsen. Hieronder hebben we er enkele opgelijst waarmee jij ook zeker Rome kan gaan ontdekken.

 • De Groene Reisgids Rome: De Groen Reisgids gemaakt door Michelin is een leuke compacte gids met informatie over de belangrijkste hoogtepunten.
 • Capitool Rome: Een luxe reisgids vol van informatie en illustraties van Rome.
 • National Geographic Rome: een exclusieve gids met sublieme foto’s gemaakt door de experten van National Geographic.
 • Michelin in the pocket Rome: een compacte versie van De Groene Reisgids inclusief kaart, gids en 4 leuke wandelroutes
 • Trotter Rome: ontdek het echte verhaal achter de populaire bezienswaardigheden. En ontdek de verborgen parels.

Gratis reisgids voor Rome

Ben je op zoek naar een gratis reisgids voor je bezoek aan Rome? Er zijn heel wat websites die gratis reisgidsen aanbieden. Hieronder hebben we enkele van die websites opgelijst.

 • Google Trips: gratis app van Google waarmee je in geen tijd je reis doorheen Rome kunt plannen.
 • Tripadvisor: een reisgids die je eigen mee MOET hebben als je naar Rome gaat. Download de app op je smartphone. Dankzij Tripadvisor heb je toegang to alle restaurants, bezienswaardigheden, activiteiten, … met de oprechte reviews van andere reizigers.
 • Booking.com: boek je jouw vakantie via Booking.com? Dan ontvang je ook van hen een gratis reisgids met praktische tips, bezienswaardigheden en zaken die je moet weten alvorens je naar Rome vertrekt.
  (Steun Vakantie-Tips & boek jouw verblijf via Booking.com via deze link – jij betaalt niets extra en wij krijgen een kleine commissie).

Audio gidsen voor Rome

Audiogidsen is ook een interessante manier om een stad te leren kennen. Geen gedoe meer om lange omschrijvingen en informatie te lezen over een bepaalde bezienswaardigheid. Maar dankzij een audiogids kom jij alles te weten over een bepaalde stad door gewoon te luisteren.

Het is net alsof je je eigen privé gids mee hebt. Zo handig!

Conclusie: De beste Reisgids voor Rome is

reisgids-rome
 • Duidelijke & praktische wandelingen
 • Ontdek ook de geheime plekjes van Rome
 • Gecombineerd met een app

Koop de Time to Momo reisgids

Waarom een reisgids een must is!

Een bezoek aan een nieuwe / onbekende stad kan nogal chaotisch zijn. Er is veel te doen en veel bezienswaardigheden, maar eigenlijk weet je niet waar te beginnen. Een reisgids is jouw persoonlijke gids doorheen de stad. Hij geeft je tekst en uitleg over de verschillende bezienswaardigheden.

Bovendien geeft de juiste reisgids ook tal aanbevelingen qua restaurantjes, gezellige bars. Dé beste reisgids wordt steeds samengesteld door locals. Zij weten als geen andere dé beste plekjes en geheime plekjes van de stad te vinden.

Daarom is een reisgids Rome van onschatbare waarde voor jouw citytrip naar de Italiaanse hoofdstad.

Sharing = caring!
Email
Facebook
Twitter
WhatsApp
Pocket
Misschien vind je dit ook interessant:

Ontdek de Rome Tourist Card

Plan je een citytrip naar het magische Rome? Dan mag de Rome Tourist Card niet ontbreken tijdens jouw bezoek aan de Italiaanse hoofdstad. De stadspas

Goedkoop overnachten in Venetië

Maak je een stedentrip richting het mooie Italiaanse Venetiën? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar manieren om goedkoop te overnachten in Venetië. We helpen je

Goedkoop overnachten in Rome

Goedkoop overnachten in Rome? Ideaal voor een stedentrip naar de prachtige Italiaanse hoofdstad. Tijdens je citytrip moet je natuurlijk ook ergens overnachten. Liefst een goedkope

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Tot €200 korting op vakanties in 2023

Ook in de zomervakantie!