Vacanzi

Beste reisgids voor Parijs (incl gratis app)

Inhoudstabel

Een reisgids van Parijs is een must wanneer je een bezoekje plant aan de Franse hoofdstad. Het is één van de elementaire must-haves voor jouw citrip naar Parijs. Enkele andere zaken zijn ook nog een goedkoop hotel, voordelig in Parijs geraken en weten hoeveel dagen je nodig hebt om Parijs te bezoeken.
De Franse hoofdstad heeft heel wat te bieden en een handige reisgids komt zeker van pas. Maak gebruik van praktische wandelroutes, die je langs de populaire bezienswaardigheden leidt, gezellige restaurantjes en hippe bars laat ontdekken. Kortom: de ideale compagnon voor jouw weekendje Parijs!

reisgids parijs
 • Voordelig
 • Duidelijke & praktische wandelingen
 • De verbinding tussen de bezienswaardigheden van Parijs
 • Ontdek de geheime plekjes van Parijs
 • Gecombineerd met een handige app

Een reisgids is dé ideale manier om je voor te bereiden op een citytrip naar Parijs. Zo kan je op voorhand al je gewenste stops bepalen.

Dé reisgids Parijs kopen

Als je op zoek bent naar een reisgids voor je trip naar Parijs, dan zijn er duizenden alternatieven. Soms is het moeilijk om het bos door de bomen te zien. Wat is nu de beste reisgids? Is een gratis reisgids de moeite? Koop ik de reisgids online bij Bol.com of eerder bij de Standaard Boekhandel? Allemaal vragen waar je graag mee verder helpen.

Tip: Koop de reisgids van Time to Momo

Dé beste reisgids om Parijs bezoeken

Iedereen heeft natuurlijk zijn/haar voorkeuren wat betreft boeken, reisgidsen, … Maar één van de beste (en voor ons dé beste) reisgidsen die je kan vinden, is de reisgids van Time to Momo. Een Nederlandstalige reisgids, samengesteld door locals, die je op een praktische manier steden laat ontdekken via handige wandelingen…

De voordelen van Time to Momo Parijs

 • 6 handige wandelroutes: Parijs wordt opgedeeld in enkele regio’s en wandelingen die je langs alle populaire bezienswaardigheden leidt)
 • Highlights & local lifestyle tips (met uitleg)
 • Gratis kaart app (zodat je je weg niet kwijt geraakt – die ook offline werkt)
 • Uitneembare plattegrond van de stad
 • Aanbevolen leuke restaurantjes & hippe bars (nog nooit spijt gehad om één van de voorgestelde restaurantjes te bezoeken)
 • Ontdek de stad als een echte local
 • Toont enkele geheime plekjes van Parijs
 • De ideale voorbereiding voor je trip naar Parijs

Kortom, de Time to Momo reisgids voor Parijs heeft alles wat een goede reisgids nodig heeft. Daarom zijn wij ook zo’n fan van de Time to Momo reisgidsen.

En het goede nieuws is dat je de Time to Momo Parijs reisgids zowel online als in de winkel kan kopen!

Reisgids Time to Momo Parijs + gratis app

Voor ons is de Time to Momo reisgids van Parijs dé beste reisgids die je maar kan gebruiken. De reisgids is samengesteld met locals, verbindt de bekende en minder bekende bezienswaardigheden met elkaar via praktische wandelroutes. Geeft aanbevelingen voor leuke restaurantjes, hippe bars, en dingen die je zeker moet doen in Parijs!

Daarnaast kan je ook gratis gebruik maken van de Time to Momo app. Zo verlies je nooit meer je weg in de stad.

Alternatieve reisgidsen Parijs

Toch eerder op zoek naar een andere reisgids om Parijs te gaan ontdekken? Gelukkig zijn er ook nog andere (populaire) reisgidsen. Hieronder hebben we er enkele opgelijst waarmee jij ook zeker Parijs kan gaan ontdekken.

 • De Groene Reisgids Parijs: De Groen Reisgids gemaakt door Michelin is een leuke compacte gids met informatie over de belangrijkste hoogtepunten.
 • Capitool Parijs: Een luxe reisgids vol van informatie en illustraties van Parijs.
 • National Geographic Parijs: een exclusieve gids met sublieme foto’s gemaakt door de experten van National Geographic.
 • Michelin in the pocket Parijs: een compacte versie van De Groene Reisgids inclusief kaart, gids en 4 leuke wandelroutes
 • Trotter Parijs: ontdek het echte verhaal achter de populaire bezienswaardigheden. En ontdek de verborgen parels.

Gratis reisgids voor Parijs

Ben je op zoek naar een gratis reisgids voor je bezoek aan Parijs? Er zijn heel wat websites die gratis reisgidsen aanbieden. Hieronder hebben we enkele van die websites opgelijst.

 • Google Trips: gratis app van Google waarmee je in geen tijd je reis doorheen Parijs kunt plannen.
 • Tripadvisor: een reisgids die je eigen mee MOET hebben als je naar Parijs gaat. Download de app op je smartphone. Dankzij Tripadvisor heb je toegang to alle restaurants, bezienswaardigheden, activiteiten, … met de oprechte reviews van andere reizigers.
 • Booking.com: boek je jouw vakantie via Booking.com? Dan ontvang je ook van hen een gratis reisgids met praktische tips, bezienswaardigheden en zaken die je moet weten alvorens je naar Parijs vertrekt.

Audio gidsen voor Parijs

Audiogidsen is ook een interessante manier om een stad te leren kennen. Geen gedoe meer om lange omschrijvingen en informatie te lezen over een bepaalde bezienswaardigheid. Maar dankzij een audiogids kom jij alles te weten over een bepaalde stad door gewoon te luisteren.

Het is net alsof je je eigen privé gids mee hebt. Zo handig!

Conclusie: De beste Reisgids voor Parijs is

reisgids parijs
 • Duidelijke & praktische wandelingen
 • Ontdek ook de geheime plekjes van Parijs
 • Gecombineerd met een app

Koop de Time to Momo reisgids

Waarom een reisgids een must is!

Een bezoek aan een nieuwe / onbekende stad kan nogal chaotisch zijn. Er is veel te doen en veel bezienswaardigheden, maar eigenlijk weet je niet waar te beginnen. Een reisgids is jouw persoonlijke gids doorheen de stad. Hij geeft je tekst en uitleg over de verschillende bezienswaardigheden.

Bovendien geeft de juiste reisgids ook tal aanbevelingen qua restaurantjes, gezellige bars. Dé beste reisgids wordt steeds samengesteld door locals. Zij weten als geen andere dé beste plekjes en geheime plekjes van de stad te vinden.

Daarom is een reisgids Parijs van onschatbare waarde voor jouw citytrip naar de Franse hoofdstad.

Sharing = caring!
Email
Facebook
Twitter
WhatsApp
Pocket
Misschien vind je dit ook interessant:

Kaart van Parijs

Parijs is een prachtige maar grote stad. Een kaart van Parijs komt dus zeker van pas als je de Franse hoofdstad wil bezoeken. Oriënteer je

geheime-tips-parijs
Citytrip Parijs

Geheime plekjes in Parijs – tips

Parijs, de stad van de liefde of de lichtstad. Verschillende bijnamen die de schoonheid van de Franse hoofdstad niet kunne weergeven. Parijs is een must

citytrip-parijs-hoeveel-dagen
Citytrip Parijs

Parijs: hoeveel dagen nodig?

De hoofdstad van La Douche France, beter bekend als Parijs! Het is dé stad van de liefde. En aangezien Parijs in Frankrijk ligt kan je

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Tot €200 korting op vakanties in 2023

Ook in de zomervakantie!