Vacanzi

Londen – Hoeveel dagen nodig?

Inhoudstabel

Voor velen misschien wel dé meest ideale citytrip: een stedentrip naar Londen. Dé hoofdstad van Engeland is één van de meest geboekte citytrips van de Belgen en Nederlander. En terecht. Want Londen heeft heel wat te bieden en dit op slechts 2u sta je in het centrum van deze mooie stad. Maar hoeveel dagen moet je rekenen om de stad te leren kennen? Een vraag die elke reiziger zich afvraagt.

Boek je hotel in Londen vanaf €17

Citytrip naar Londen – Hoeveel dagen nodig?

Eigenlijk heb je steeds tijd te kort als je naar Londen trekt. Hoe meer tijd je er kan doorbrengen, hoe beter. Maar een absoluut minimum is toch wel 3 dagen om goed te kunnen proeven van de sfeer in deze miljoenenstad. Daarnaast is het aantal dagen dat je nodig hebt ook afhankelijk van hoe goed je bent voorbereid om Londen te ontdekken. We raden je steeds aan om goed voorbereid naar de Britse hoofdstad te trekken.

Ontdek alles van Londen dankzij deze handige stedengids (met wandelingen) >

Aanbevolen hotels in Londen

Enkele hotels die we aanraden voor een leuke citytrip in Londen:

Tip: Boek één van deze hotels met gratis annulatie. Neem geen risico. En boek tegen een geweldige prijs.

Tijdens onze citytrip in Londen maakten we gebruik van deze handige stedengids. De ideale reisgids om het maximale uit je citytrip te halen dankzij de duidelijke wandelroutes, aanbevelingen om te bezoeken, te gaan eten en zoveel meer. Zeker de moeite om te gebruiken als je Londen gaat bezoeken.

Waar ligt Londen?

Londen ligt in het zuidoosten van Engeland en dichtbij Europa. De rivier de Thames loopt doorheen de stad van het zuidwesten tot het oosten. Londen ligt op zo’n 370km van Brussel. En op een kleine 2u sta je met de Eurostar in het centrum van deze mooie stad.

Verplaatsen in Londen

Londen is een grote stad. Om je te verplaatsen raden we je aan om het openbaar vervoer te gebruiken. Het snelst door Londen dat doe je door gebruik te maken van de metro. Londen beschikt over een goed uitgerust metronetwerk die je in geen tijd van punt A naar punt B brengt.

Daguitstap naar Londen

Het klinkt misschien gek, maar toch is het mogelijk! Een daguitstap naar Londen! Op slechts 2u met de trein of 1u vliegen sta je in de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk. Heb je slechts één dag de tijd? Dan kom je beter vroeg naar de stad en maak je gebruik van de Hop on Hop off tour. Zo zie je in geen tijd alle belangrijkste trekpleisters van de stad.

Sharing = caring!
Email
Facebook
Twitter
WhatsApp
Pocket
Misschien vind je dit ook interessant:
reisgids-londen
Citytrip Londen

Beste reisgids Londen 2019

Een reisgids voor Londen, de Engelse hoofdstad is zeker een aanrader om bij je te hebben. Het brengt je langs de leukste restaurantjes, de beste

goedkoop-naar-londen
Citytrip Londen

Goedkoop naar Londen

Een reisje aan het plannen richting het mooie Londen? We wouden dat we meekonden. Londen is gewoon een zalige stad om in te vertoeven, maar

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Tot €200 korting op vakanties in 2023

Ook in de zomervakantie!