Vacanzi

Hotels aan zee (Belgische kust)

Inhoudstabel

De zee is het hele jaar door een zalige vakantiebestemming. Geniet zelf van een hotel overnachting aan zee. Hotels aan zee zijn er genoeg. Geef toe, wat is er nu zaliger dan ontwaken met zicht op zee? Door het grote aanbod van hotels aan de kust, geven we je graag enkele tips / aanraders zodat jij zorgeloos jouw overnachting aan zee kunt boeken.

Hotels aan zee – waar naartoe?

De Belgische kust is 64km lang en telt 13 badplaatsen & 10 kustgemeenten langs de Noordzee.

Kustgemeenten aan zee:

  • Oostende
  • De Panne
  • Koksijde-Oostduinkerke
  • Nieuwpoort
  • Middelkerke-Westende
  • Bredene
  • De Haan-Wenduine
  • Blankenberge
  • Zeebrugge
  • Knokke-Heist.

Elke bestemming is divers voor natuur, cultuur en tal van dingen om te doen. Dan spreken we nog niet over de beschikbare hotels aan zee in de verschillende kustgemeenten.

Hotels aan zee Oostende

Oostende, de Koningin der badsteden, is een populaire bestemming om te genieten van de zee. Hier valt het hele jaar door van alles te beleven. Maar gewoon even genieten van de kust. Ontdek hieronder enkele interessante hotels in Oostende

Booking.com

Hotels aan zee Blankenberge

Een andere populaire bestemming aan de Vlaamse kust is Blankenberge. Met populaire bezienswaardigheden zoals Sea Life Centre, de Pier, Uitkerkse Polder.

Booking.com

Hotels aan zee Nieuwpoort

Booking.com

Hotels aan zee met zwembad

Hotels aan zee met zwembad is niet heel gek. Ben je niet zo’n fan van het zeewater maar kan je wel genieten van een zalige strandwandeling? Dan zijn hotels aan zee met zwembad jouw ideale keuze.

Hieronder enkele leuke hotels aan zee met zwembad

Hotels aan zee met hond

Ook honden zijn grote fan van de kust / de zee. Op bepaalde plaatsen kunnen ze zich volledig uitleven op het strand en zich rot amuseren in het water.

Luxe hotels aan zee

Hotels met zeezicht

Sharing = caring!
Email
Facebook
Twitter
WhatsApp
Pocket
Misschien vind je dit ook interessant:
wat-te-doen-brugge
Citytrip Brugge

Bezienswaardigheden Brugge – Wat te doen

Een bekende zin die mooi verwoord wat Brugge is: “Brugge, die Scone”. De hoofdstad van West-Vlaanderen heeft heel wat te bieden. Deze werelderfgoedstad verwelkomt jaarlijks

brugge-redenen
Citytrip Brugge

7 redenen om Brugge te bezoeken

De werelderfgoedstad Brugge is zeker een must visit en moet op jouw bucketlist staan. In de hoofdstad van West-Vlaanderen valt heel wat te beleven. Je

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Tot €200 korting op vakanties in 2023

Ook in de zomervakantie!