Vacanzi

Luxe hotels in Brugge | 5 sterrenhotels

Inhoudstabel

Op zoek naar luxe hotels in het centrum van Brugge? Vind het beste hotels van Brugge waar je eindeloos kan genieten. Een luxe hotel is bijna een synoniem van puur genot, de beste faciliteiten, roomservice, jacuzzi op de kamer, … en dit alles in een perfect afgewerkte moderne hotelkamer of eerder een charmant romantische kamer. Weet jij al in welk luxe hotel je gaat overnachten in Brugge? Nog niet? Dan hebben we hieronder enkele luxe hotels voor je opgelijst.

Luxueus overnachten in een luxe hotel in Brugge

Het pittoreske Brugge is een must om te bezoeken. De stad heeft een grote geschiedenis waar je direct in ondergedompeld wordt. Kies voor een luxe hotel in het centrum van de Brugse binnenstand en ervaar een top verblijf.

 

Relais & Châteaux hotel Heritage (4 sterren hotel)

Dit hotel werd opgetrokken uit een 19e eeuwse privéwoning. Het werd prachtig gerenoveerd en verbouwd tot een hotel. Het hotel beschikt over zeer elegante en stijlvol ingerichte kamers. Dit wordt als één van de beste hotels van Brugge zien!

Beschikbaarheid bekijken / hotel boeken >

Hotel Dukes’ Palace (5 sterren hotel)

Dit superior 5-sterrenhotel biedt een eigen spa, kamers met klassieke, elegante interieurs en luxe voorzieningen. Je geniet van een uitstekend ontbijt, luxueus uitgeruste kamers in het centrum van Brugge.

Beschikbaarheid bekijken / hotel boeken >

Hotel – Restaurant Weinebrugge (4 sterren)

Als je wil genieten in alle rust vlak buiten het Brugse centrum, dan is Hotel Weinebrugge thé place to be. Dagelijks wordt een ruim ontbijtbuffet geserveerd. Hoewel het een 4-sterrenhotel is, is de prijs nog schappelijk…

Beschikbaarheid bekijken / hotel boeken >

NH Brugge (4 sterren)

Het voormalig klooster, recht tegenover het concertgebouw van Brugge, is nu het NH Brugge hotel. Lekker ontspannen in het fitnesscentrum of liever een heerlijke koffie? Het eigen restaurant Ter Boeverie serveert eigentijdse gerechten.

Beschikbaarheid bekijken / hotel boeken >

Hotel Prinsenhof (4 sterren)

Een voormalig (20e eeuws) herenhuis werd in het centrum van Brugge volledig omgetoverd tot een prachtig hotel – Hotel Prinsenhof. Je voelt je al een echte prins. Geniet van de zalige wellness of lekker eten. Ideale ligging voor citytrip naar Brugge.

Beschikbaarheid bekijken / hotel boeken >

Waarom kiezen voor een luxe hotel?

Tijdens je verblijf in een luxe hotel ervaar je hoe een echte royal zich dagelijks voelt. Je wordt bediend, kan genieten van de grootste luxe zoals jacuzzi, wellness, een uitgebreid ontbijt buffet, roomservice en zoveel meer.

Over welke faciliteiten moet een luxe hotel beschikken?

De meeste luxe hotels in Brugge hebben 4 of 5 sterren achter hun naam staan. Dit zijn dan ook vaak dé beste hotels in de Brugse binnenstand.

  • Eigen verfijnd restaurant
  • Luxueuze spa
  • Fitnesscentrum
  • Ruime badkamers

Sharing = caring!
Email
Facebook
Twitter
WhatsApp
Pocket
Misschien vind je dit ook interessant:
wat-te-doen-brugge
Citytrip Brugge

Bezienswaardigheden Brugge – Wat te doen

Een bekende zin die mooi verwoord wat Brugge is: “Brugge, die Scone”. De hoofdstad van West-Vlaanderen heeft heel wat te bieden. Deze werelderfgoedstad verwelkomt jaarlijks

brugge-redenen
Citytrip Brugge

7 redenen om Brugge te bezoeken

De werelderfgoedstad Brugge is zeker een must visit en moet op jouw bucketlist staan. In de hoofdstad van West-Vlaanderen valt heel wat te beleven. Je

citytrip-brugge-hoeveel-dagen
Citytrip Brugge

Brugge – Hoeveel dagen nodig?

Brugge, het Venetië van het Noorden. De hoofdstad van West-Vlaanderen is de moeite om te bezoeken. Er zijn heel wat bezienswaardigheden die je moet gaan

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Tot €200 korting op vakanties in 2023

Ook in de zomervakantie!